Pulver hjälpte mig, verkligen

Sista arbetsdagen innan min lediga helg. Jippie! Får jobba med bästaste Jessica också. Inte illa.

Jag blir galen på YIT eller vem fan det nu är som är uppe och lever om på vinden! De började vid åtta imorse och jag hade verkligen inte lust att stiga upp då. Lyckades på något sätt somna om i alla fall. Nu däremot låter det så jäkla högt att jag inte ens kan tänka. Försöker överrösta med musik, det går sådär...eller inte alls. De sågar, borrar och har sig och det känns som att de vilken sekund som helst ska ramla ner i mitt vardagsrum eller nåt. Kan de åtminstone inte lägga en lapp i brevlådan och förvarna lite? Nä, tydligen inte!

Äter äckligaste frukosten någonsin. Köpte sånt här Naturdiet-pulver som man blandar själv och fy fan så äckligt det smakar! De här färdiga shaksen är ju jättegoda men det här smakar blä! Har fått i mig kanske en tredjedel men satsar på att svepa hälften i alla fall. Nä, då betalar jag hellre mer och så smakar det gott. Aldrig mer pulver!

Tror att det får bli en långpromenad idag. Orkar inte vara hemma i allt oljud. Astrid blir nog glad i alla fall! Är lite kallt ute, men annars verkar det okej. Bra det!

So long!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback