Update

Jag är bra på att förtränga saker och ting. Eller bra och bra, bra på att försöka kanske jag ska säga. Idag dök en sak upp igen som jag hade försökt förtränga och hoppats på att den bara skulle försvinna. Det värsta är att det påverkar en annan människa också. En av mina närmsta som alltid har ställt upp för mig. Jag hatar att jag gör denne besviken och orolig. Imorrn ska jag ta tag i det här. Och det är på riktigt. Jag vill inte skriva vad det handlar om då det kan få rättsliga följder.

Fick ett glatt besked också. Ska få hänga med vovven Astrid i veckan. Jippie! Det innebär också att det kommer att bli fler promenader för mig, vilket jag inte tackar nej till.

Blev inte mycket shoppat idag. Kom hem med lite pyssel och en duschkräm från Lancôme. Inte för att jag direkt var i något stort behov av duschkräm, men den doftade så smarrigt! Hehe.

Nä, nu ska jag fixa räkningar och äta lite mellanmål. Sen får vi se. Måste börja laga middag(den tar typ två timmar innan den blir klar), dammsuga och gå på promenad.

Hörs sen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback