Midsommardagen

God morgon!

En midsommardag då man slipper vara bakis. Skööönt! Det var jag i och för sig inte ifjol heller för vi hade partat rätt så hårt dagen innan midsomar så jag orkade helt enkelt inte med. Haha.

Men jag fick nog i mig tre glas vin i min ensamhet igår i alla fall. Men det var rätt så mysigt att bara vara själv trots allt. Kolla på fotboll, skrika, jäsa i soffan, röka lite och spela in blandband. Jo, ni läste rätt. Mamma vägrar skaffa en stereo till bilen så där får man köra på radio eller kasettband. Igår fick jag ett il att jag skulle spela in ett nytt band, annars är det bara min bror som orkar med sånt. Fick en riktig nostalgitripp när jag kollade igenom mina gamla vinylskivor. Hade lite skön vinfeeling och satt och sjöng med dessutom. Fint lät det säkert. Haha. Pratade med lovern i natt också. Mys. Undra om det räknas att vakna av att någon ringer? Alltså det här med sju sorters blommor och att drömma om sin tillkommande. Om han ringer mitt i natten, borde inte det vara ett tecken? Hehe.

Jobb idag. Slutar redan 14.45 och det känns riktigt skönt! Funderar på en sväng till Solarieöarna och sen häng med la familia.

Förresten... Tre dagar kvar till semestern!!



Kommentarer
Postat av: Noahrebecka

Great site. Keep doing.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback