Toyboy, toyboy, you can call me toyboy

...eller att veta var gränsen går.

Det är naivt att tro att bara för att man har en partner av något slag så slutar man titta på andra killar eller tjejer. Din partner är inte den enda i hela världen som är attraktiv och han tycker säkerligen inte att du är den enda attraktiva tjejen heller.

Världen är faktiskt full med massor av snygga och attraktiva människor. Självklart tittar man på andra ibland(man behöver för den sakens skull inte göra det inför ens partner), det är oundvikligt. Jag gör det i alla fall. Kan vända mig om om jag ser en riktigt snygg kille på gatan eller dreggla över en mumsig skådespelare när jag tittar på film.

Det är trevligt med vackra människor och råkar man se nån som passar in på ens ideal så är det rätt så coolt. Man är ju inte mer än människa.

Däremot är det viktigt att veta var gränsen går.

Att bara titta är som sagt oundvikligt och visst händer det att jag är lite extra trevlig om jag har en snygg kille som kund. Däremot är det inte sagt att jag vill ligga med honom för det. Och för mig blir det aldrig något mer än blickar och kanske ett vänligt ord.

Även om du är upptagen så kan det vara trevligt att får komplimanger och känna sig attraktiv och eftertraktad. Att få en blinkning av en snygg servitör eller ett nummer på krogen. Jag skulle aldrig ta blinkningen som en invit eller ringa upp killen som gav mig numret. Men jag skulle också ljuga om jag sa att det inte boostade självförtroendet en aning.  

Jag dejtade som bekant en yngre kille tidigare, "toy". Han ringer mig ibland. Frågar hur det är. Undrar om vi kan ses nästa gång han är i stan. Jag svara alltid artigt men bestämt att jag faktiskt har en ny nu och att det inte skulle passa sig att jag träffade honom därför.

Trots att jag alltid nobbar honom så blir jag samtidigt boostad av att han fortfarande vill ses. Jag menar, han är en sjukt snygg och charmig kille som kan få i princip vem han vill. Och ändå ringer han mig och hoppas att jag inte längre är upptagen.

Jag blir glad att han ringer och jag tycker att han är en av de snyggaste killarna i åtminstone den här delen av landet, men jag skulle ändå aldrig göra någonting mer än att artigt tacka nej. Jag har H nu och trots att världen är full av snygga killar så är det ingen annan än honom jag vill ha. Jag älskar honom och då är det inte värt att riskera något även om det vore Ronaldo som skulle plinga på dörren med en ros mellan tänderna. Nå ja, jag kanske inte skulle tacka nej i det läget. Men alla har ju rätt till frikort också...

Äh, babbel, babbel. Jag tror att ni förstår vad jag menar i alla fall. Ta inte illa upp för att eran partner tittar på andra och ha inte skuldkänslor för att ni gör samma sak. Det är naturligt och så länge det är dig han kommer hem till på kvällen så behöver du inte känna dig hotad. Att känna sig kuvad är nog det värsta som kan hända i en relation och börjar någon av parterna göra det är kan relationen omöjligt sluta lyckligt.

Att fortfarande tycka andra är attraktiva är ett sundhetstecken!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback