Fredag

Tjuvröka i all ära, men efter ett halvt paket Marlboro och en flaska rosé så saknar jag honom mer än någonsin. Jag saknar till och med hans fyllesamtal 4.30 på morgonen när jag ska upp och jobba några timmar senare och jag skulle mer än gärna höra hans snarkningar en hel natt. Jag älskar den där killen och jag trodde att jag skulle vara stark och självständig och inte sakna honom. Men det gör jag.

Har fixat till köket så pass att det ska vara mysigt att äta frukost där imorgon bitti. Har ställt fram fina ljusstakar på bordet och lagt dit senaste Elle som jag inte hunnit läsa än. Det och finporslinet hoppas jag ger en härlig lördagskänsla.

Som sagt, en flaska rosé har det blivit ikväll. Kände att det behövdes för att orka ta tag i all tvätt. Nu är allt i tumlaren och torkskåpet så jag tror att min plan lyckades något så när. Kul fredagsnöje? Nja... Men jag ska väl roa mig hela nästa vecka hade jag tänkt så det är inte så farligt.

Synd att Andreas åkte ut ur Idol förresten. Hade ju börjat gilla honom(i brist på andra att gilla?) på senaste tiden. Nu är det liksom pest eller kolera kvar. Och i den sörjan tror jag ändå att jag måste hålla på Jay, trots att han inte alls är min typ. Men killen är i alla fall mångsidig och det är ju alltid nåt. Något vidare scenframträdande har han däremot aldrig.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback