Renovering och inredning

Nu har de varit några gubbar här och besiktat fjärrvärmen. Det gav...ja, inte mycket. Mina små klagomål var det ingen som ville höra på och de orkade inte ens ta ner lådan för proppskåpet där elektrikern så fint hade limmat fast proppschemat på baksidan. Han som sa att det var så viktigt att det fanns nära till hands under besiktningen. Var hit ytterligare en gubbe sen och satt fast en liten skylt på väggen vid värmeväxlaren, det var det enda som behövdes årgärdas. Värt som sagt...

Det kliar i fingrarna att få börja med köket! Tapeterna ligger fint i en kartong, likaså kristallkronan och imorrn ska jag hämta takrosetten som jag beställt. Det fattas bara lite lim, rollers och sånna småsaker. Ja, och ett matbord såklart... Utan det jag väntar på är att jag och mamma är lediga några dagar tillsammans. Blir typ om två veckor. Men har ändå en del smågrejer som ska målas först, så jag får väl roa mig med det så länge.

Till våren ska sovrummet få sig en omgång. Har tittat lite på tapeter dit, och hittat en som jag funderar starkt på. Tänker också bygga en öppenspis. Ja, en fejkad variant alltså. Måste hitta på en bra lösning för att bygga in rören i taket också. Vet ungefär hur jag ska göra. Men det blir först till våren som sagt, man kan ju inte göra allt på en gång.




Tänkte mig den här tapeten(eller nåt liknande) i sovrummet.
Har alltid älskar den här typen av mönster.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback