Smoke gets in your eyes

Lyssnar på gamla klassiker i en lite modernare tappning. Med modernare menar jag att låtarna är inspelade på 70-talet med Bryan Ferry. Modernare än så blir det inte idag.

Kände mig mer död än levande när jag vaknade idag. Efter några kannor kaffe kvicknade jag till och det gick trots allt väldigt bra att jobba idag. Hann till och med kika i några julmagasin och drömma mig bort bland vackra adventsstakar. Förstår inte varför handlarna inte tar hem fina stakar när det faktiskt finns! Nej, antingen ska de vara jättetråkiga eller jättemoderna. Och är det något som jag tycker är anskrämligt fult så är det moderna julsaker, i alla fall i nio fall av tio. Avskyr i och för sig tomtar också, men men...

Spacklade lite på köksbordet igår kväll, så nu ska jag alldeles strax slipa det och sen måla första varvet med den riktiga färgen. Jag tror att det kommer att bli riktigt snyggt!

Ikväll hoppas jag på att få träffa Sanna. Vi ses alldeles för sällan så det vore på tiden tycker jag. Får se vad som händer helt enkelt.




Har kanske sett bättre musikvideos men...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback