Torsdag

Är så fruktansvärt irriterad idag! Den här jäkla bostadsrättsföreningen alltså! Det lovas hit och dit, och sen har ingen lovat nåt helt plötsligt. Sen säger de att man inte ska bry sig och det och det. Men om jag vill bry mig om min egen lägenhet så måste jag faktiskt få det! Jag menar, jag har köpt den. Betalat den med mina surt förvärvade pengar. Har inte ens lånat en spänn till den, så den är verkligen min. Självklart bryr jag mig!! Åh, så irriterande!

Det är tur att jag har Astrid. Hon är alltid så glad och fin, och är jag stressad eller på dåligt humör så är det alltid så skönt att gå ut med henne. "Lill"gumman... Tror att det får bli lite agility idag. Testade på det tidigare i veckan och trots att hon är en klumpig golden så gick det rätt så bra. Hon lärde sig fort och tyckte att det var roligt. Enda problemet är som sagt att hon är "lite" klumpig...

Sen är det jobb som gäller. Har som sagt annat som jag hellre skulle göra idag, men det ska nog gå bra i alla fall. Min ilska har gjort att jag helt plötsligt fått en massa energi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback