And all the bad boys are standing in the shadows...

...And the good girls are home with broken hearts


Jag har inte sovit gott i natt. Har nästan inte sovit alls. Har mest varit orolig och legat och snurrat runt. Känner mig med andra ord mer död än levande just nu. Men den rostade mackan jag nyss åt var sjukt god. Det tackar vi för!
Är inte van att stiga upp före fan skor sig(som min mormor hade uttryckt det). Men jag är ju tvungen. Tänker inte öppna nyvaken, oklädd, osminkad och med en obäddad säng när grabbarna ringer på vid sju. Never! Speciellt inte när de kommer att stänga av varmvattnet ett tag och dessutom vistas i alla rum samtidigt. Det är nog en av anledningarna till att jag inte kunnat sova. Det brukar bli så när jag är rädd för att försova mig.

Och vad ska jag sysselsätta mig med idag då? För det första är jag inte van att sysselsätta mig redan vid sju, och för det andra är jag inte van att vara hemma hela dagen. Men lämna dem här själva? Never! Jag vet att jag ska göra köttfärsbiffar, men det tar ju knappast hela dagen...

Ett tecken på hur stressad jag känner mig är att jag har fått små "finnar" på bröstkorgen och halsen. Det och halsbränna/magkatarr brukar vara ett säkert tecken på att jag borde varva ner och försök tänka på annat.

Ja, ja...det här kommer att bli en lång dag. (Och jag var bara tvungen att få beklaga mig lite)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback