Har man tagit fan i båten...

Passade på att ta en liten sovmorgon till nio. Kommer nämligen att måsta vara vaken, påklädd och klar senast sju de kommande dagarna. Usch, det är verkligen inte min grej.

Håller på att städa det sista samtidigt som jag väntar på vaktmästaren. Han har lovat att hjälpa mig att flytta lite tyngre grejer, så vi får väl hoppas att han håller vad han lovar...

Om ni funderar på vad jag sysslar med egentligen, så är läget följande: Tillslut godkände jag att de får installera fjärrvärme här. Jag vill fortfarande inte ha fjärrvärme, men omständigheterna har gjort att jag inte har mycket till val. Dessutom har jag förhandlat en hel del med min bostadsrättsförening, så det blir ändå lite av en win-win-situation. Men jag sover skitdåligt pga det här och jag är orolig, har huvudvärk och mår illa mest hela tiden. Jag älskar min lägenhet. Det är som min lilla baby. Och att nån ska komma hit och förstöra den med fula rör gillar jag inte. Men en del rör kommer jag att bygga in och resten ska målas vita. Dessutom har jag förhandlat bort en hel del rör, så jag får färre rör än många andra boende.

Så är det i alla fall. Och det är anledningen till att jag har varit väldigt disträ och en värre bitch än vanligt. Det är ju jävligt tur att en av elkillarna är hett lammkött, annars hade jag nog exploderat för länge sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback