Snart så...

Nu är alla element och rör på plats och rörmokarna är klara. Så nu väntar jag bara på att den lille elektrikern ska komma hi. Såg nog lite överdrivet nöjd ut när de sa att han skulle komma förbi och fixa klart det sista med elen. Typ mungiporna uppe vid öronen. Haha...

Men jag kan väl ändå inte rå för att jag gillar snygga killar? No offense till eventuella pojkvänner som läser det här, men oavsett om man är i ett förhållande eller inte så tror jag att alla tjejer blir lite extra glada av snygga hantverkare. Som tur var har jag ju en alldeles egen också. Tyvärr är det sällan han har på sig sina arbetskläder när vi ses, men ändå.

Men snart är mitt vältrande i testosteron över. Då blir det andra bullar! Kvar har jag massa städning och sen ska jag iväg och handla inför lördagens cocktailparty. Tänkte göra massa goda snittar och ostbricka, så det är en del som behövs. Ska även hämta en grej till håret, som förhoppningsvis ska bidra till värsta snygga cocktail-frisyren. Ser verkligen fram emot lördagen alltså! 





Kommentarer
Postat av: Bredethale

Great site! Thanks for letting me look around. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback