Torsdag

God morgon!

Trött som stryk efter alldeles för lite sömn. Närmare bestämt ca fem timmar på två nätter. Hejja mig! Är dessutom upptagen hela eftermiddagen så jag hinner inte ens klämma in en power-nap, och imorrn kommer en ny hantverkare hit och ska vara i badrummet vid 7.30, så då blir det heller ingen sovmorgon. Lägg sen till att jag förmodligen är upptagen även hela fredagen och lördag. På söndag får jag kanske sova ut, men bara kanske...

För att slippa mitt kaos for jag en sväng till en kollega igår afton. Hjälpte henne att färga sitt hår och sen skvallrade vi mest. Det är faktiskt riktigt trevligt att umgås ibland på fritiden. För på jobbet hinner man knappt ses och aldrig direkt föra en vettig konversation. Inte så att jag vill hänga med arbetskamraterna varje kväll, men nån gång ibland är bara trevligt!

Var förresten i tvättstugan redan 6.30 imorse. Det är nog nytt rekord! Hade en hel del sängkläder att tvätta, så det känns som en befrielse ändå. Älskar att mangla lakan by the way. Det är ytterligare en konstig böjelse som jag har(förutom att jag älskar att rensa avlopp). Jag vet, jag är inte riktigt frisk. Haha. Men jag vill helst inte sova i omanglade lakan, så jag skulle göra det oavsett. Kanske borde jag alltid stiga upp där vid fem så hinner jag med mycket mer? Eller, nja...kanske inte.

Nu ska jag kika lite på pojkarna...

Later!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback