Torsdag

Det var jättekul att vara ute och promenera med Leo och Maud! Det tyckte både jag och Astrid. Vi gick i säkert 1,5-2 timmar och efter en lite stund började solen skina och hängde med oss hela tiden. Vi var både upp till skogen och ner till älven, samt runt på gångvägarna på A-torp. Nästa gång hälsar nog jag och Astrid på ute i Innervik, för det gick ju så bra den här gången. Men jag är nog inte van med så där mycket frisk luft. Haha.

Var en sväng på Solbacken samt stan med min bror sen. Handlade lite mat och tittade på folk. Försöker spara lite pengar inför Stockholmsresan nästa månad och det går faktiskt rätt så bra. Har förresten bokat boendet nu, så nu återstår bara resan ner. Ska försöka hinna med det senare ikväll. Fick besked tidigare idag av en glad Kajsa att hon också följer med. Ska bli så kul! Kajsa är nog den gladaste människan jag känner, utan att bli löjlig då. En bra kombo!

Tänkte gå en sväng till mamma nu. Hade tänkt höra om hon kan toppa mitt hår lite. Det känns väldigt nött längst ner, och det är väl inte så konstigt då jag klippte mig i våras sist och dessutom har plågat det med diverse slingningar och blekningar. Så toppning och sen inpackning vore bra. Är egentligen sugen på att klippa lugg också. Men vi får se...

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback