Mycket tankar som snurrar i huvudet

Ååhh...jag har så mycket spännande jag vill berätta! Men jag kan tyvärr inte berätta alltför mycket än. Vet ni hur frustrerande det känns?! Om vi säger så här, mötet i eftermiddag gick väldigt bra. Över all förväntan. Om allt går som planerat så kan jag lägga till en ny titel snart... Oerhört spännande! Och vad kul det är att träffa nya människor och skapa nya kontakter. Speciellt när man känner sig så oerhört välkommen och blir så fint mottagen. Åh, vad svårt det är att inte säga nåt nu!

Var en sväng till Kajsa ikväll. Såg Desperate, skvallrade och åt popcorn. En mysig tisdagskväll med andra ord. Planerade också lite inför nästa helgs cocktailparty. Blev mycket snack om snittar, skumpa och ost. Mums! Ser också fram emot att få klä upp mig riktigt mycket. Hihi.

Imorgon blir det förmodligen ett lite mindre glamouröst jobb. Nämligen byte av däck på mormors bil. Eller numera är det mammas bil. Och mammas gamla bil är numera min. Så jag kan i alla fall berätta att numera är jag en stolt Toyota-ägare! Till våren blir det att fösöka sig på att pimpa den gamla skönheten. I vinter ställer jag av bilen, så det känns inte så värt att göra nåt nu.

Nä, nu ska jag lägga mig och läsa en stund. Läser en underbar bok av Herman Lindqvist - Madame de Pompadour. Hade glömt bort hur kul jag tycker att det är med historia och kultur. Men kul, det är det! Och det känns verkligen som att det är ett intresse att återuppta. Gå på museum, titta på konst och byggnader, läsa om historiska personer. Varför gör jag så lite sånt nu för tiden?





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback