Torsdag

Det smakar vitlök i munnen efter kvällens falafel-middag. Men gott var det! Är förresten ruskigt sugen på ett glas rött. Inte alkoholen i sig, utan smaken. Har i princip övergivit rödvinet för vitt vin och bubbel på sistone, men nu när hösten kryper in under skinnet så känns rödvin som det enda rätta. Okej, ett glas bubbel går alltid ner.

Har jobbat idag. Precis som igår. Sen har jag sovit i soffan i omgångar. Är trött i princip hela tiden. Skyller även det på hösten. Kyla och mörker är verkligen inte min grej!

Imorrn jobbar jag också förmiddag. Sen är det fika med Matilda som står på schemat. Nice värre! Fika och skvaller brukar vara två klockrena nöjen. Hehe. Tänkte hinna träffa de tre senare också, dvs Emma, Micke och Simon. Är bara rädd att jag kommer att vara riktigt trött då. Men det brukar lösa sig ändå, och sova kan jag göra sen.

Ledig helg också. Har inte alltför mycket planer. Vore kul att hinna med nån loppis(om det är nån i helgen?) och så blir det nog en sväng på stan på lördag. Men annars vet jag faktiskt inte alls.

Nu säger jag god natt. Natti natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback