Valvaka 2010

Egentligen vill jag inte skriva nåt om valet och SD föränn allt är klart, dvs imorgon eller på torsdag. Men det känns ändå som att jag borde skriva nåt då jag varit så engagerad.

Tills vidare säger jag så här: Jag är jätteglad att moderaterna har ökat och att vi får ha Reinfeldt som statsminister i fyra år till. Det glädje mig! Samtidigt tycker jag att det är oerhört tragiskt att människor i det här landet är mer rädda för religion än för främlingsfientlighet. Jag är ledsen att SD hittils fått mer röster än KD. Jätteledsen. SD är ett främlingsfientligt parti, vad de än säger. De säger till exempel att muslimer inte passar in i Sverige och bör återvända till sina hemländer. För mig känns det jättetungt att det finns så många människor med sånna åsikter i vårt land. Min pojkvän är utomeuropeisk och dessutom muslim. Jag har själv utländsk påbrå och har släktingar som blivit arkibuserade av kommunister i Ryssland. Så för mig är det här väldigt personligt. Men jag återkommer med då vi fått ett slutgiltigt valresultat.

Vi hade i alla fall en jättetrevlig valvaka med massor av god mat och dryck och det bästa sällskap man kan tänka sig! Vi åt kejsarsoppa till förrätt, oxfilé med pommes duchess, sparris och hemmaslagen bearnaise till varmrätt och pannacotta med blåbär till dessert. Sen fikade vi moderattårta , macarons och kristdemokratmuffins samt åt massa kex, ost och godsaker. Allt var så smarrigt! Och jag tror även att sossen i gänget kände sig välkommen. Hehe...




Blått och kungligt!



Reinfeldt och Löwenhöök var självklart med på ett hörn.



Blå blommor som sig bör.



Göran Hägglund var glad!



Ingen fest utan ballonger! (Som någon senare stal...)



Välkomstdrinkarna var också de blå.



Kejsarsoppa. Mums!



♥ Min favorit Anders Borg! ♥



Blå macarons och M-tårta. Smaskens!



Och mina goda KD-muffins.



Ost, kex och hemmagjord marmelad. Och blå bumlingar, såklart! ;)



Kvällen avslutades med Moët. Som det ska va'!


(Väljer att inte lägga ut några bilder på vänner och familj då jag inte frågat dem om de vill det)


Kommentarer
Postat av: Aaronedel

Thanks, keep up the good work.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback