Lördag

Har spenderat dagen på stan.

Jag och brorsan började med att shoppa. Köpte en svart pälsig mössa från Indiska, alltså ingen traditionell pälsmössa utan det ser ut som kort päls fast den är ändå elastisk som en vanlig mössa. Svårt att förklara...men den är snygg i alla fall! Haha. På Åhlens hittade jag snygga kökshanddukar som såg ut som baksidan på vykort från Frankrike. Köpte sånna både till mig och mamma. Jag har en viss förkärlek till just kökshanddukar av nån anledning... På Hanzens köpte jag ett armband från Snö med rökfärgade glaspärlor till mig själv, samt en skitsnygg röd t-shirt från Levis till H. Han fyller år i oktober så jag tror att jag sparar den tills dess. Om jag kan hålla mig. Hihi.

Tog en kaffe på CK innan vi mötte upp pappa och Karin för middag. Vi körde på ett säkert kort, nämligen Viking som är min favoritrestaurang i Ske-å. (En av få restauranger som man faktiskt kan äta nån vettig mat på) Åt något som jag faktiskt aldrig ätit förr, plankstek. Väldigt exotiskt. Haha. Men för mig som aldrig förr ätit det så var det faktiskt exotiskt, och jättegott! Oxfilen var perfekt stekt och väldigt mör. Mmm...

Ikväll tänkte jag mig bara en lugn och skön hemmakväll med mig själv. Ska nog köpa en stor godispåse och dega i soffan framför någon film. Känner mig rätt så seg, och det var faktiskt länge sen jag umgicks med mig själv så det ska bli skönt. Jo, har lovat att vara chaffis också. Men det tar ju inte hela kvällen. Kanske får jag träffa min älskling och pussa på honom också. Men känner jag honom rätt så ska han nog ut en sväng med polarna först.

Hörs sen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback