Lördag

Eftersom att utbildningen blev inställd så tog jag mig en rejäl sovmorgon istället. Det skulle jag inte ha gjort, för nu är jag mycket segare än när jag vaknade första gången vid åtta.

Tänkte fortsätta med min städmani istället. Diska, renbädda och dammsuga. Dammsuga måste man ju göra nästan varje dag, så det ser jag i och för sig inte som städning utan mer som en daglig rutin. I och för sig så måste man ju diska rätt ofta också men...

16.00 är det i alla fall årsmöte. Spännande för mig personligen då det kan komma att innebära en del förändringar. Mer säger jag inte föränn allt är klart.

Hade en trevlig kväll med Sanna by the way. Tjuvrökte och snackade killar. Som att vara 14 igen. Hihi. Jag trodde att jag hade konstiga tankar när det kommer till det här med att leva med samma man livet ut och överhuvudtaget när det kommer till kärlek. Jag är cynisk och som jag själv tycker "realistisk". När jag kommer med mina teorier brukar folk säga att "men när du blir riktigt kär och träffar personen som du vill dela resten av livet med så kommer du inte att tänka/känna så". Vissa blir också sura. Men Sanna förstod precis vad jag menade, och det känns bra att inte vara ensam med sina "konstiga" idéer och värderingar. Det är inte det att jag inte unnar andra människor kärlek, utan jag tycker bara inte att de är realistiska. Kom också fram till att det mest perfekta förhållande jag hade måste ha varit med S, hockeyspelaren. Distansförhållande som byggde på hans spelschema. Vi visste precis när vi kunde och inte kunde ses. Det var inte ens lönt att försöka förhandla om det, för han hade sina matcher och träningar och det fick vi utgå ifrån. Jag fick den egentid som jag behövde samtidigt som jag fick den kärlek som jag också behövde. Lagom av allt. Att det inte höll berodde absolut inte på hans yrke eller distansen, utan på helt andra saker. De flesta jag känner skulle inte hålla med mig, de skulle tycka att ett distansförhållande var fruktansvärt jobbigt.

Nä, hoppa i kläderna och sen börja med det som ska göras.

Later!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback