Investeringar?

Nu funkar äntligen min mobil som den ska. Tacka gudarna för starka karlar! Men till mitt eget försvar så måste jag ju säga att även han fick ta i riktigt hårt och att det tog sin lilla tid innan han fick upp den. Det där lät fel, innan han fick lös baksidan på mobilen kanske man ska säga istället... Jag hann till och med se att han var förlovad/gift under tiden. (Vilket i och för sig kanske tar två sekunder för mig...)

Var förbi Jysk och kikade på en säng också. Känns som att det är på tiden att bli vuxen och skaffa sig en ordentlig dubbelsäng. Fast jag nöjer mig nog med en queen-size, jag menar en för fet säng ser inte bra ut. Vill hellre ha ett lite luftigare sovrum. Kosta pengar gör den dock, och jag inser att jag kommer att måsta försöka spara in på lite saker i år. Tänker ju göra om sovrummet helt och hållet i vår så det lär ju gå en del pengar till det också. I övrigt känns det mer värt att spara pengar till resor mm istället för att bara köpa massa onödigt krafs. Ska kika på en sänggavel också. Men lite senare idag.

Ska också en sväng till Boliden för att hälsa på Matilda. Det ser jag verkligen fram emot! Var ett tag sen vi sågs och vi har nog en hel del att snacka om skulle jag tro. Tycker att deras hus är så mysigt också så det ska bli skönt att bara komma bort från stan och chilla där ett par timmar.

Later!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback