Tisdag

Som ni säkert vet är jag hypokondrikern nr 1. Har haft cancer, hjärtinfarkter och hiv flera gånger. Självklart har jag inte det egentligen, men jag tror att jag har sånna grejer hela tiden.

På sista tiden har jag mått illa. De senaste dagarna har varit värst och det uppkommer oftast på kvällarna. Fast igår på morgonen på jobbet var det också riktigt jobbigt. Trodde att jag skulle spy hela tiden. Magen är risig också, men risigheten och illamåendet är inte konstant utan dyker upp lite då och då. Verkligen jobbigt. Och vad kan det bero på? Magkatarr(brukar inte ha sånna symptom men...)? Magsår? Salmonella? Kan det bli så av stress? För i så fall röstar jag på det.

Har köpt en ny mobiltelefon idag förresten. Det var på tiden då min gamla har spräckt display och lever ett eget liv. Problemet är bara det att nu får jag inte lös backstycket och jag har inte flyttat över simkortet än. Det suger! Måste med andra ord tillbaka till affären imorrn så kanske de kan försöka hjälpa mig. Väldigt störande! Men snygg och rosa är den i alla fall. Haha.

Nu ska jag se på Bygglov(s-Matte) och sen är det dammsugning som gäller.

Trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback