Torsdag va?

Vaknade i natt och mådde jätteilla. Trodde att jag skulle spy men bäddade ner mig i sängen igen och försökte tänka på annat. Det gick bra, men nu har jag jätteont i magen istället. Jag är lur på att det är magkatarr för smärtan i magen känns precis som det. Några bra tips för att bli av med det?

Hade det jättetrevligt i Boliden igår. Fick jättegod middag och hade trevligt sällskap. Det är tur att Matilda är klok och inte flummar i väg lika mycket som mig. Hon överanalyserar förvisso, men den kontrasten kan jag behöva! Blev många timmar där, men jag älskar att köra bil ensam på natten så det gjorde mig ingenting. Hög musik och en tom mörk väg. Underbart! Sov lite länge idag. Men jag är fortfarande trött så jag kan behöva all sömn som jag kan få. Är inne i en sån där trött period nu.

Nu tänkte jag ta mig ut och kika lite på möbelaffärer. De hann stänga igår så jag hann inte kolla på någon sänggavel då. Visst kan man önska sig en sänggavel i födelsedagspresent? Jag brukar vara så dålig på att hitta på önskningar, men i år ska jag banne mig vara ute i god tid!






Kommentarer
Postat av: teresa

silicea. ganska äckligt att dricka men gör underverk! och vilavilavila. och kanske en liten loseckur?

2011-01-06 @ 22:29:18
Postat av: Anonym

Undra om det var silicea som en kollega rekomenderade. Kanske värt att testa med andra ord. Tackar!

2011-01-07 @ 10:53:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback