Aldrig nekat mig det ena eller andra

Fick ett samtal från en partikollega i afton. Spännande grejer på g! KD är verkligen världens bästa parti som bryr sig om och tar till vara på sina medlemmar. Ser fram emot utbildningsdagen samt årsmötet näst-nästa helg. Spännande saker på g som sagt!

Imorrn är jag mer eller mindre fullbokad. Ska en sväng till CV på campus. Länge sen jag vistades i de där lokalerna. Fem år sedan rättare sagt. Sen har jag bokat tid för massage. Skööönt! Och kvällen ska spenderas hemma hos Kajsa. Kex, ost och skvaller. Mumsiga grejer! Innan lunch hade jag tänkt hinna lite saker här hemma också. Men jag är ju inte direkt någon morgonmänniska så vi får väl se hur det går...

Röker, lyssnar på Håkan Hellstöm och känner mig ung igen. Yngre i alla fall. Håkan är min stora tonårskärlek. Tycker faktiskt att han är rätt så het än idag. Han har åldrats bra. (Till skillnad från en annan) Jag kanske skulle sätta upp förstoringen jag gjorde av ett konsertfoto som jag tog under hans första soloturné igen? Rätt snyggt faktiskt, och jag gjorde förstoringen på Domus. Det ni! Det var tider det. 10 år sedan va?





Ingen Ronaldo men lite yummie ändå?



Just nu lyssnar jag på hans version av Olle Adolphsons låt Trubbel. Det är en sån låt som jag har tyckt om hela mitt liv och jag gör det än idag. Men när jag var liten så kunde jag inte direkt relatera till den, vilket jag tyvärr kan idag. 


"Jag levde lycklig här med dig och mina katter
ett liv i synd och utan omsorg att bli frälst.
Försonad med min karaktär, för jag har aldrig
kunnat säga nej till någonting som helst.

Och aldrig nekat mig det ena eller andra,
och levat livet, tills jag krossades en dag.
Det börja med att du bedrog mig med en annan,
en som du sa var mycket finare än jag."



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback