Att blogga eller inte blogga, är det frågan?

Jag känner mig så kluven när det kommer till det här med bloggandet. Jag gillar att skriva, åtminstone periodvis. När tankarna flödar och meningarna är välformulerade och uttänkta. När jag har någonting att skriva om.

Egentligen är det ju skittråkigt att skriva (och läsa om vardagsliv). Alltså vad någon äter till frukost, vem personen tar en fika med eller när personen i fråga går och lägger sig. Dessvärre blir det många sådana inlägg. I brist på annat. Som utfyllnad. Det kan möjligtvis vara intressant om det är någon man känner som skriver bloggen, men är det en total främling så är det bara som en lång gäspning.

Men jag vill inte vara en lång gäspning. Jag vill skriva bra, genomtänkta inlägg. Vardagsbetraktelser med en poäng. Sådant som jag vill läsa själv. Det gör jag inte nu. Nu är kanske 75% av alla inlägg bara skit. Ren dynga.

Därför funderar jag på en ny blogg. En blogg som antingen har djupa inlägg blandat med klyftiga vardagsbetraktelser, en del bra musik och lite av livets goda. Sådant som jag gillar att läsa om. Eller en blogg om politik. Risken finns dock att en sådan blogg blir för mäktig att skriva, och dessutom, vem vill läsa om politik? Jag läser ju knappt sådana bloggar.

Att börja om och ändra inriktning på den här bloggen tror jag inte på. Alternativet är att ha kvar den här bloggen vid sidan av. Uppdatera lite då och då. Men främst ha kvar den som en säkerhet om det andra skulle skita sig.

Vi får se. Just nu känns det i alla fall inte speciellt inspirerande att skriva här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback