Toyboy, toyboy. You can call me toyboy.

Har haft en riktigt bra helg!

I fredags hade min moster födelsedagsmiddag. Massor av god mat, gott vin och skratt. Vi fick bland annat en underbart god entrecote, hemmagjord potatissallad som slog det mesta, kyckling, potatisgratäng, mozarella, fetaostsallad, melon, supergott bröd och två fantastiska såser. Till efterrätt två olika tårtor(en prinsess och en med frukt), jordgubbar och glass. Total matkoma.

Lördagen började med Eric Saade på stadsfesten. Vi stog längst fram och dregglade. Var jag och mina kompisar samt massor av barnfamiljer. Råkade nog chockera en del, men jag är inte van att vara bland barn så jag vet inte vad som är passande att säga eller inte. Saade var förövrigt över alla förväntan(förväntade mig ingenting annat än att han skulle vara snygg faktiskt)! Ett riktigt slipat nummer. Vi kom också fram till att Popular inte är förenlig med varken socialismen eller jantelagen. Men vem vill vara förenlig med de två tråkiga sakerna?

Efter snabbmatsmiddag åkte jag hem och gjorde mig i ordning för kvällen. Förfestade på Kajsas balkong och sen åkte vi in rätt så tidigt till stan. Började med att se Timbuktu. Längst fram även denna gången. Jason levererade som vanligt. Inte det bästa framträdandet jag sett med honom, men han är alltid bra live! Kärlek och dans. Fortsatte sedan med att socialisera i öltält. Drack dåligt vin i plastglas och besökte äckliga bajjamajjor. Åt pommes, remmar och munkar också tills vi var proppmätta. Sedan beslöt vi oss för att det var nog med skabbigt festivalliv och gick vidare till efterfesten på Station 8/Johanna i parken/stadshotellet(eller vad det heter nu för tiden) istället. Drack drinkar och vin ur riktiga glas och träffade på både sådan som man vill och inte vill träffa. Vid fyra släpade jag mina trötta fötter till en taxi och åkte hem i morgonsolen.

Idag har mitt sovrum blivit klart. Nu återstår bara lite inredning. Men det är ju den roliga biten! I afton var jag ute och körde bil med Bea. Hamnade i Stackgrönnan där det blev räkmackor och fika. Var kul att äntligen få träffa henne! Pratade massor och tiden gick alldeles för fort. Fick en försenad födelsedagspresent i form av en ljuslykta från Kosta Boda. Ljuslyktan Make up rättare sagt. Den passade perfekt i fönstret i mitt "nya" sovrum.

Nu ska jag gå och lägga mig och verkligen njuta av sovrummet! Och tack alla inblandade för en riktig toppenhelg!




En sån här fick jag av Bea.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback