Är det så här att ha barn?

Har varit hektiskt på sista tiden. Har inte riktigt hunnit med mig själv. Efter jobb och allt annat som har stått på schemat så har jag kommit hem, slängt mig på soffan och försökt blunda för hur stökig lägenheten har varit och i vilket desperat behov av lite ompyssling jag själv har varit.

Så i afton har jag städat, renbäddat och plockat upp den rena tvätten ur tvättkorgen. Sen tog jag en lång skön dusch med peeling, fotfilning, insmörjning och allt sånt där piff som är så underbart skönt. Sen har jag tagit på mig snygga underkläder, till skillnad från de slitna och obekväma jag har haft på mig bara för att jag inte orkat tvätta de snygga och sköna.

Jag mår inte bra av att ha ett ostädat hem och ofilade fötter helt enkelt. Och nu frågar jag mig, är det så här det kommer att bli den dagen man eventuellt får barn? Kommer man inte hinna med peeling, manikyr, sorterade sockar och rena golv? I så fall vet jag inte om jag vill ha barn. Ja, om jag har en nanny och en städerska som avlastar mig ett par gången i veckan kanske. Så tacka gud för rut-avdraget! (Och hoppas att det finns kvar även den dagen...)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback