En rolig och fullspäckad dag

Var så trött imorse när jag vaknade. Riktigt äckligt trött. Helgen ledde till en sömnbrist utan dess like, så åtta timmars sömn natten till idag var tydligen bara en droppe i havet.

Men trots en fullspäckad dag så är jag inte trött nu. Så är det alltid. När klockan passerat sju på kvällen så blir jag i princip alltid pigg.

Har haft en trevlig dag. Först jobb, och timmarna där bara försvann iväg. Hade utvecklingssamtal och åt god pasta till lunch. Efter jobbet cyklade jag till stan för att träffa Matilda. Vi shoppade lite och fikade sedan på Waynes. Hittade ett riktigt coolt tyg till min blivande sänggavel, samt köpte ett par jeans och en djurmönstrad topp i tunnt tyg. På Waynes var det som vanligt gott, och Matilda var som vanligt ett trevligt sällskap. 18.00 infann jag mig på kommunhuset för månadsmötet med Kristdemokraterna. Kikade på utfallet av budgeten för kommunen 2010, gick igenom lite handlingar till kommunstyrelsen samt pratade om vad som händer ute i nämnderna. Som vanligt väldigt intressant och givande.

Och sen jag kom hem vid 20.30 så har jag suttit fastklistrad i soffan. Lagom icke-jobbigt.





Bjuder på en bild från mitt kök.
Älskar min "nya" tavla föreställande Venedig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback