Att förkovra sig

Äter rester av lördagens pastamiddag(pastan har jag dock självklart kokt idag!) i hopp om att mitt huvud ska bli gladare på mig. Vet inte om det hjälper men magen blir i alla fall gladare.

Var som sagt på biblioteket idag. Det händer väl inte jätteofta måste jag väl erkänna. Gillar inte den konstlade tystnaden som är där. Massor av människor som är tysta av någon anledning som jag inte förstår. Jag gillar tystnaden i t.ex. en maffig kyrka. Där förstår jag tystnaden på ett helt annat sätt. Hur som helst lånade jag två böcker av min stora kärlek Christopher O'Regan(en kille som inte räds att använda manschettknappar!). Ett märkvärdigt barn - Gustav III:s son och En bädd av dun - Livet vid Gustav III:s hov. Får mina cravings efter historia ibland, och i synnerhet efter tiden vid sekelskiftet 1700-1800. Så nu ska jag försöka stilla den hungern lite.

Ska diska undan och förbereda för tvätten ikväll. Sen ska jag byta kläder innan jag beger mig till stan igen för en fika med Kajsa. Och efter det, tvätt som sagt.


Ett märkvärdigt barn : Gustaf III:s son (inbunden)  En bädd av dun : livet vid Gustaf III:s hov (inbunden) 


Böcker och den hunkige författaren som skrivit dem.




Kommentarer
Postat av: Kristina

Måste säga att jag verkligen diggar din blogg. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback