Cause tramps like us, baby we were born to run

God morgon!
Uppe i hyfsad tid idag. Har hunnit duscha och dricka morgonkaffet. I vanliga fall skulle jag inte ens ha haft en tanke på att stiga upp vid den här tiden. Så slö är jag.

Har en del städning på schemat idag(som alltid?). Efter att ha slagit in en hög med klappar så är det skräp hela vardagsrummet. Och i badrummet råkade jag tappa ner en puderdosa i golvet. Borde egentligen torka golven också(men det är det tråkigaste jag vet!) och typ rensa skåp, viktiga papper mm. Det får vi se om jag orkar idag eller om jag skjuter upp det igen.

Sanna kommer nog förbi och dricker kaffe sen. Skvaller och kaffe är som sagt en viktig del av mitt liv. Haha. Nice är det i alla fall.

Måste en sväng upp på Solbacken också. Handla mat(min mjölk gick ut 11/12! Blä!) samt besöka Apoteket och Systembolaget. Hoppas pappa har tid att skjutsa mig. Orka ta bussen dit? Nja, skulle inte tro det.

På tal om gårdagens
romantisering. Även om vi struntar i det "coola" rocklivet och de snygga rockkillarna så har vi kvar den underbara musiken! Jag har väääldigt blandad musiksmak, men är det någonting som verkligen ger mig rysningar längs hela ryggraden så är en riktigt bra rocklåt(vilket kan vara så fruktansvärt mycket olika musik egentligen).
Det är ju det som jag är uppväxt med, det och religiös musik. Haha. Mammas husgudar har alltid varit Rolling Stones så jag har liksom fått det där i modersmjölken. Hon har ju även dragit med mig på diverse konserter: Stones, Nazareth, Alice Cooper, Deep Purple, Iggy Pop mm.
Bruce Springsteen ska jag också se nån gång. Nästa gång han kommer till Sverige ska jag och Emma och se honom, det har vi redan bestämt. Så det så! Haha.
Ska slå igång en platta med honom nu när jag städar tror jag närmare bestämt!





Det här kan vara en av världshistoriens absolut bästa låtar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback